Tuesday, 9 April 2013

Sukhumvit Restaurant

Assalamualaikum

Memula aku nak sebut nama restauran ni macam terbelit lidah aku. Yelah... Sharip bagitahu aku macam dah pergi 10x.. Padahal baru 1st time pergi tu yang nak sebut nama restauran macam terang tak terang je.

Jalan dia senang gila.. Cuma lepas masuk simpang tu dia macam ke dalam sikit.. Tapi sebab sharip yang tunjuk jalan kan.. Dari dekat terus jadi jauh.. Hahah
Aku bayangkan macam kedai tomyam biasa jer. Bila dah sampai tu waaahh.. Best lah.

Cuma gambar aku ambil hilang pula. Yang ada gambar makanan jer.



Kalau ada yang nak gi tu (aku rasa semua org tahu dah kot), senang dari petronas kg.baru tu simpang ketiga ke kedua belok kiri..lepastu terus jer. nanti nampak sebelah kiri restoran tu.

Bagi aku rasa dia okay lah. Suasana dia pun macam santai2 jer. Nak ajak Mr.R dating kat sini tak sempat lagi. KakJah pun sekarang asik masak jer. Tak sempat nak ajak makan luar.

Sekian





2 comments:

  1. tenghari2 nih tgk gambo makanan. lapor la pulak...

    ReplyDelete
  2. ha'a camne nak sebut. su-kum-vit?
    dah byk kali nampak org review pasal restoran ni.tp eka tak penah rasa pun.hehhe

    ReplyDelete