Friday, 13 March 2015

5 Bulan Selepas Operation

Assalamualaikum

Lamanya tak menulis. Pejam celik pejam celik dah 5 bulan lepas operation. okay semua bertenang ya. Saya belum pregnant. (tarik nafas panjang2 hembus kuat2..)

Mengeluh? Dah tak larat nak mengeluh.. Ikut saja arah dan langkah.

Doktor pun aku dah tak jumpa. Last jumpa bulan Februari haritu, doktor dah cakap jumpa semula bila dah bersedia nak buat sperm test. So,kalau dah bersedia call/mesej dia bila2 masa sahaja, dia akan set kan temujanji. So selagi tak test, tak perlu jumpa. Tapiii...sampai sekarang tak sedia lagi. Doktor ada tanya tak sedia utk test atau tak sedia utk dapat baby? "tak sedia buat test"

Itulah last conversation tajuk ni.. Noktah.

Takpelah ada hikmah kot...

Sekian