Sunday, 4 November 2012

Badminton Pula

Assalamualaikum

Asal ada masa terluang terus buka blog.. Nanti bila hari Isnin sampai Jumaat memang aku tak dan nya nak buka internet semua..

Tadi gi Pertama Complex cari racket.. Nak main badminton pula.. Dulu kat Labuan selalu berbasikal..
Sekarang basikal pun dah takda.. Lagipun kawasan sini agak tak sesuai nak berbasikal.. Nak berbasikal gi sana tasik ke taman..

Punyalah rambang mata nak pilih.. Tapi taktahu macam mana nak cari racket yang bagus.. Kami cuma pilih yang tak berapa ringan dan berat.. Jadi try lah satu2 racket.. Buy 1 Free 1.. Tapi grip dan tali tak termasuk harga.. Bolehlah kot harga tu..

Mr.R dah janji esok nak sewa court kat Sri Gombak tu.. Cineplax ke cinemax entah nama dia..
Esok pagi nak pergi Pasar pagi kat Shah Alam.. Lepastu nak pergi mengecat rumah.. Warna dah pilih.. Harap2 sesuai lah gabungan warna cat tu.. Kalau tak cantik Mr.R yang kena sebab dia yang pilih.. =)

Tadi dapat mesej.. Makcik aku kat Sandakan (ke Tawau) dapat transfer ker Semenanjung.. Suami isteri dapat pindah.. Sebelum ni macam susah sikit nak pindah sebab dorang berdua satu sekolah.. Tapi rezeki makcik aku kalini dapat pindah selepas 8 tahun berkhidmat kat sana.

Alhamdulillah..

Bila pula aku nak dapat berita gembira ni... Insyaallah..bulan ni...

Sekian.

No comments:

Post a Comment