Friday, 16 November 2012

Berurut

Assalamualaikum

Salam Maal Hijrah

Aku nak pergi berurut.. Tapi aku tak tahu nak ajak siapa teman.
Nak ajak husband and KakJah aku segan.. Dah cakap kat kawan aku tapi dia kerja..
Ke aku buat alasan jer ni.. Aku nak berurut tapi aku takut ada side effect apa2.. Kang ada yang pecah ke apa ker.. Tapi dah tanya kawan2 aku yang berurut..semua alhamdulillah takda apa yang jadi..
Dan kebetulan melekat pula dorang.
Ikhtiar... Itulah sebenarnya kan..
Dah jumpa doktor takda apa2 masalah.. Sekarang masa aku try cara tu pula lah...
Tapi semalam macam mimpi tak berapa bagus...
Takut pula aku tanda tak perlu mengurut.. Aku pun pening.. Nak cuba tapi takut...
Tak cuba rasa meronta gila nak cuba mengurut..
Kenkadang benda yang kita nak sangat tu yang tak bagus untuk kita..

Tengok lagi 3 hari ni..
Kalau dapat mimpi kurang elok juga..mungkin aku tak jadi pergi..

2 comments:

  1. Hai Camello, Yana baru follow sini. Sama2 TTC. Moga kita dapat baby tahun depan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Yana... Insyaallah.. Semoga adalah rezeki untuk kita.. Amiinnnn =)

      Delete