Wednesday, 13 March 2013

Lawak Ke Der 2

Assalamualaikum


                                

Heheh
Siapa dah tengok Lawak Ke der 2 kat wayang?
Ke korang semua tengok kat IB?
Tak berkesempatan lah nak pergi IB
Jadi Sabtu lepas aku KakJah and adik aku pergi lah tengok kat Wangsawalk

Bagi aku kelakar gila. Ye ker kelakar gila.
Kelakar lah dari husin,mon tu.

Memula cam bosan sikit group Boboy tu.
Bila Jozan masuk baru aku tergelak lah.
Masuk pula Harith Iskandar aku rasa macam nak ketawa kuat2 jer. (poyo gila)
Boboy 2nd round baru kelakar.

Cuma aku tak pasti Lawak Ke der 2 ni kat IB sebelum maharaja lawak haritu ke selepas.

Cuma yang sayangnya 18 tahun ke atas.
Aku rasa kalau U mesti lagi ramai orang tengok sebab ada jozan kot.

Masa aku nak masuk tu,ada satu family depan kitorang tak boleh masuk.
Sebabnya anak dia yang sorang tu tak cukup 18
Tapi mungkin dorang cuba nasib kot2 lepas mana tau.
Tapi bila tak lepas rugi pula tiket tu.
Aku tak sure pula dorang masuk juga atau budak tu je yang tak masuk

Masuk Sabtu lepas, Kira setiap minggu tengok wayang.
Haritu husin mon, minggu depannya kerat 14, lepastu Rock Oo then Lawak Ke Der 2.

Tapi KakJah lah yang support.
Tukang ajak adik aku si Aidid ni.
Aku is Supir.
Ayah kurang minat tengok wayang.
Jadi ayah aku dah cakap awal2. Kalau nak tengok wayang lepas isyak macamtu.
Tahu sebab apa? Sebab lepas isyak je ayah aku terus tidur.

Okaylah
Sekian.



2 comments:

  1. lawak ke der sue tgk yg first ..tu pun amik tiket paling murah..seat paling jauh la..tak puas hati, sbb x nmpk sgt mimik muka diorang.. huhu
    tak perasan plak ni dh kluar wayang... boleh la gi tgk ni..heheh

    ReplyDelete
  2. Heheh kelakar kan lawak ke der ni sue.. org kata boleh layan lah.. :)

    ReplyDelete