Monday, 6 August 2012

4 August 2012

Assalamualaikum

4 August haritu birthday Mr.R
Takda sambutan apa2 pun
Cuma biasalah kan bagi kad dan hadiah
Bagi kad dan hadiah pun lambat2 sikit
Sebabnya pokcik tu merajuk gedik dengan aku
Heheh
Tapi tahun ni ramai pula yang wish kat dia
Almaklumlah orang dah pandai main mukabuku
Hahah

Kebetulan buka puasa haritu ada rezeki
Orang belanja berbuka puasa di Hotel Tiara
Aku tengok iklan dia satu kepala RM47.10
Terima kasih yer...



                                 Penuhkan meja kami. Biasalah nafsu mengatasi segalanya.


                                                    Ini pinggan Mr.R. Pinggan aku tak boleh tunjuk.


                                                        Rojak buah dia sedap.


         Dimsum Tiara Hotel sedap gila. 1st Time makan masa owner hotel ni belanja Mr.R. Memang sedap!


             Ni yang panggang2 punya. Ada kambing sotong udang..... Macamlah korang tak nampak kan.


                                              Sate pun sedap. Apa jer yang tak sedap untuk ekau wey.

                                Yang aku nak makan sangat. Nahhh ambil lemang dan rendang daging

Tapi rambang2 mata pun nak makan banyak mana sangat kan
Macam biasalah
Berbuka pukul 6.30 pm
Pukul 7.30 pm tu kami dah kalut nak balik
Sebab isyak pukul 7.50
Kang terlajak terawikh pula
Kami ambil sekali tu je lah
Lepas berbuka tu takda bangun2 dah repeat
Lepas sembahyang mahgrib ambil buah dan aiskrim terus balik
Padahal banyak lagi menu kami tak ambil
Nasi ayam, laksa Tiara,Mee kari
Air2 dia yang pelbagai pilihan.
Perggghhhhh rambang mata wehhhh
Kat sini bagi aku yang sedap dimsum dan rendang itik.

Kira tu celebrate untuk Mr.R lah tu
Ada kek semua.
Aci tak??
Heheh




Bila makan kat luar baru ambil gambar
Ni pun Mr.R yang rajin ambil
Kat rumah masing2 malas nak pegang camera

Okay sekian

No comments:

Post a Comment