Wednesday, 16 May 2012

Result Day 21

Assalamualaikum

Tadi jumpa doktor untuk ambil result darah hari ke 21 yang aku ambil minggu lepas...

Hormone Studies
             Progesterone           35.4 nmol/L

Doktor cakap result aku bagus. Aku kata aku boleh agak sebab tiap2 bulan dia datang ontime.. 
Next step doktor suruh buat HSG pula. Aku dah buat appointment kat Hospital Tawakal.. Gila jauh.. Doktor kat Labuan.. Buat xray sampai ke KL...

Date:25/5/2012
Day:Friday
Time:3.00pm paling lewat sebelum pukul 4 pm

Kelakar masa buat temujanji ni..Aku duk gedik paksa nak juga buat haritu juga tapi kena atas pukul 3 pm. Sebabnya aku sampai LCCT pun pukul 1 pm.. Nak tunggu barang lagi... Tunggu bas jalan lagi.. Mahu sampai LCCT pukul 2.30 pm ke atas.. Mana sempat aku nak pecut keta gi tawakal... Jadi nurse tu bagilah kelonggaran paling2 lewat sebelum pukul 4... Argghhh..lega.. Sebaik tawakal baik hati... 

Harap2 semua berjalan dengan baiknya nanti...

Tak sabar nya nak balik KL.... Gila tak sabar... Tapi berat tak turun2 lagi ni... Aku taknak sampai ada orang tegur aku "aiii dah berisi..." hahah


*Ya Allah Engkau Lindungilah Aku dari Sebarang Keburukan. Permudahkanlah Jalan Aku. Engkau Yang MAha BAikhati PAsti Memakbulkan Doaku



1 comment: