Saturday, 24 March 2012

Hadiah Di Kala Berjauhan

Assalamualaikum

Waaahhh... Tajuk taknak kalah kau... Hahah Pagi tadi aku hantar Mr.R gi airport... Mr.R kena balik KL sebab ada training kat HQ... Huuuuuu... Kalau aku tak berkerjaya sekarang mesti aku dah ikut Mr.R sekali... Dia ajak ikut sekali... Tapi aku taknak... Tiket mahal nokz.... Tetiba jadi isteri solehah kan... Malas nak menyusahkan Mr.R... Lebih baik duit tiket tu aku masuk bank kan... Hahahahh

Sebagai ganjaran aku ditinggalkan seorang diri... Mr.R suruh aku beli sesuatu untuk aku... Hahahhah
Jadi.....aku beli ini....


                                                Paper bag je Adidas... Tapi dalam bukan Adidas pun...

                                                                    Jeng jeng jeng.... hahahh

                                                      Inilah hasil tangkapan memmancing aku tadi

Aku dah nekad nak jogging start esok ni... Nak kata aku gemuks sangat tak juga aku rasa... Tapi asal semua seluar aku tak muat ni!!!!!???? Yang aku taktahan tu,seluar yang paling besar aku beli masa bujang dulu pun dah tak muat....

Inilah akibatnya bersuami lelaki yang suka makan... Hihihihi But i like....

Mr.R teragak2 nak benarkan aku berjogging seorangan esok... Tapi aku berdegil juga kan... Kenalah dia izinkan... Esok pukul 5.30pagi aku nak turun jogging. Alaaaa....Kat bawah ni jer.... Hellloooo...Semangat giler kau nak turun 5.30pagi makcik????? Yelah kat sini 5.30 dah sama macam 6.30.... Kang aku turun pukul 6.30,dah terang benderang pula... Mesti banyak mata2 yang mengusha aku berlari2 anak. Hahahh

Tunggu esok.....

Bila suamiku tiada kat rumah ni,mood memasak memang takda langsunglah kan... Tadi dah boring gila yang amat... Aku mengemaslah rumah... Kalau ada Mr.R memang aku takbuatlah... Melainkan Mr.R tidur... Habis siap vacuum,mop,lap habuk... Boring balik... Ingatkan dah letih2 boleh tidur...Tak ngantuk juga...

Cepatlah Khamis datang.... Tak sabar nak jemput Mr.R kat airport....

I miss you so much RAM............................



*Ya Allah selamatkan lah perjalanan suamiku sehingga dia pulang semula Khamis ini...

2 comments:

  1. Aloloorr...rajinnya beliau nak joging.. ihikss.. caiyok..caiyok..kekda sokong dari seberang laut ne. HIhikss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semangat yang amat kan Kak Reen. Sebaiklah tadi berjaya juga turun berjogging... Heeee

      Delete